Word lid

Button nieuw

Pinkstertocht 2009 (Vinkeveense Plassen e.o.)

De Pinkstertocht  Vinkeveense Plassen e.o. 2009 werd georganiseerd door Erna en Han Sikkes. De inschrijving voor deze tocht was duidelijk en zeer uitnodigend opgesteld en dat bleek wel aan het aantal deelnemers: zaterdag 30 mei omstreeks 16.00 uur  konden  Erna en Han 12 Doerakken met bemanning welkom heten.

img 1300

 

 

 

Voor ’s avonds was er een heerlijke en uitgebreide barbecue georganiseerd en dankzij het mooie weer werd het gezellig laat.

img 1477

Zondag, 1e Pinksterdag stond er een tocht naar de kaasboerderij  “De Willigen “ aan de Vecht op het programma. Veel informatie, heel gezellig en een heerlijke lunch, natuurlijk met veel kaas.
De terugtocht van de kaasboerderij naar de Vinkeveense plassen verliep, ondanks de grote drukte bij Nieuwersluis op deze mooie Pinksterdag, toch goed af; het  Doerakkonvooi  arriveerde keurig op tijd bij het restaurant “Eiland 1” voor het avondeten.

Maandag, 2e Pinksterdag met een paar Doerakken naar het Museum Ronde Venen om wat “cultuur te snuiven”.
Na terugkeer op “Eiland 1” helaas afscheid: “het was een mooie tocht, maar aan alles komt een eind; we zullen het zeker een keertje overdoen, want het was zo naar onze zin.”

img 1351
Een uitgebreid verslag van deze Pinkstertocht vindt u in het Clubblad van november 2009  en veel prachtige foto’s zijn te bekijken in de Fotogalerij.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok