Word lid

Button nieuw

  • Home
  • 'IN DE KEUKEN KIJKEN BIJ.....'

'In de keuken kijken bij.....'

Nieuws001

Beste Doerakkers,
Wij nodigen jullie uit om op zaterdag 24 februari in de keuken te komen kijken bij twee watersportondernemers te Sneek. Het programma start om 10:00 uur bij Auke Zandstra zeilmakerij, wij lunchen bij buitenplaats ’t Ges (met zicht op de Houkesloot) waar ook de bedrijfspresentatie van Aquasolar plaatsvindt. Wij sluiten af met een drankje bij de eigen vestiging van Aquasolar.

zandstraaquasolZandstra is een moderne zeilmakerij die hoge kwaliteit levert en met moderne techniek en software werkt. Aquasolar kan ons alles vertellen over zonnepanelen, koelunits, ledverlichting, omvormers, acculaders en meer.

 

 

Het uitgebreide lunchbuffet met soep, diverse luxe broodjes, huisgemaakte salades, warm en koud beleg, bij buitenplaats ’t Ges, is voor eigen rekening en kost 19,75 euro. Betaling geschiedt door middel van een automatische incasso.

Onderstaand het programma nog even op een rijtje:
10:00 uur ontvangst bij Zandstra,
10:15 uur start bedrijfspresentatie,
12:00 uur lunchbuffet bij buitenplaats ‘t Ges te Sneek,
13:00 uur start presentatie van Aquasolar over zonne-energie met aansluitend presentatie van producten.
14:45 uur bedrijfsbezichtiging en afsluitend drankje,
Plm. 15:30 uur einde programma.

Wij hebben plaats voor 30 deelnemers. Geef u snel op, want het wordt een interessante, gezellige dag! Na inschrijving krijgt u zo spoedig mogelijk bericht of u deel kunt nemen of op de wachtlijst wordt geplaatst. Bij bevestiging van de inschrijving, ontvangt u de routebeschrijving met parkeermogelijkheden.

KLIK HIER om u in te schrijven!

Hartelijke groet,

Annemieke Kolman en Gerard Swartsenburg

Vragen? Stuur een mail naar