Word lid

Button nieuw

MG

Beste Doerakkers,

Om het jaar 2020 goed te beginnen, willen wij je het volgende berichten:

Namens het bestuur van de Doerakclub, willen we je op zondag 2 februari 2020 van harte uitnodigen voor weer een Meet & Greet.

Ditmaal in het westen van het land en wel in de kantine van de jachthaven IJmond in Spaarnwoude.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Je bent welkom vanaf 13.30 uur. Zoals gebruikelijk is er een korte opening, waarna we met elkaar kunnen kletsen over onze onze geliefde Doerak, de gewezen - of de komende vakantie, het onderhoud van de boot enz. enz. Je wordt natuurlijk verwend met een hapje en een drankje en verder wat wij als organisatoren bedacht hebben voor deze middag.

I.v.m. de catering willen wij graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus gelieve je aan te melden: KLIK HIER

Watersportvereniging IJmond
Buitenhuizerweg 9
1981 LK Velsen-Zuid

Parkeren in de haven zelf is lastig i.v.m. de boten die er nu op de kant staan. Honderd meter vóór de jachthaven aan de rechterkant is een ‘Center Parcs’ vakantie park, daar zijn ook parkeerplaatsen. Ongeveer 100 meter na de ingang van de jachthaven aan de linkerkant is eveneens een ruime parkeergelegenheid.

We hopen je te zien op zondag 2 februari a.s.

Met vriendelijke groeten en namens alle bestuursleden de beste wensen voor het nieuwe jaar, met veel mooie en gezonde Doerak vaaruren.

De organisatoren,

Johan Sneekes en Theo Rieu

P.S.
Is er iemand die iets weet van de geschiedenis van een Doerak 950 AK met Bouwnummer 59? De eerste naam van de boot was “Blauwvoet” Als je iets weet, graag doorgeven aan:

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.