Word lid

Button nieuw

Bestuur

Jaap Boode

Functie: Voorzitter

JaapBMijn naam is Jaap Boode, getrouwd met Jolande en wonende te Dronten. Sinds november 2017 ben ik voorzitter van onze prachtige club. Wij bevaren met onze Passe-Partout (je kunt immers overal komen met je Doerak), vanuit onze ligplaats te Sneek, vooral de Friese wateren.

Lees meer

Ans de Visser

Ans d VFunctie: Secretaris

Ik ben getrouwd met Jan en we zijn enthousiaste Doerakvaarders. We hebben onze derde Doerak; “de Ketelbink”, in ruim 40 jaar gegroeid van een Doerak 600 naar een 950 Pav. We zijn al heel lang lid van de Club en nu ik net met pensioen ben, wil ik graag het bestuur ondersteunen en helpen om veel leuke dingen te organiseren.

Lees meer

Pim Frequin

Functie: Penningmeester

PimAls penningmeester houd ik het ledenbestand en de financiën van de Doerakclub up-to-date. Omstreeks 1 december incasseer ik de contributiebijdrage voor het komend verenigingsjaar.

Lees meer

Wim Harzing

Functie: Algemeen bestuurslid

Wim HIn maart 2016 heb ik te kennen gegeven iets voor de Doerakclub te willen doen. Mijn functie in het bestuur is algemeen bestuurslid. Ik fungeer als contactpersoon tussen technische commissie en de overige bestuursleden. Met onze Doerak varen mijn vrouw en ik door Nederland en België. Sinds ik gepensioneerd ben heb ik gelukkig meer tijd voor deze en vele andere leuke dingen. 

Theo Rieu

Functie: Public Relations

Theo RHet bestuurslid Public Relations (PR) houdt zich bezig met promoten van de Doerakclub, met sponsoring en advertenties op de website en in het clubblad.

Lees meer

Vacature

Functie: Bestuurslid (Ledenservice)

VacatureInteresse in deze functie?  Zie voor meer informatie over deze functie: Ledenservice

Mail naar     of    

LSwit

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.