Word lid

Button nieuw

Bestuur

Jaap Boode

Nieuws001

Functie: Voorzitter

Mijn naam is Jaap Boode, getrouwd met Jolande en wonende te Dronten. Sinds november 2017 ben ik voorzitter van onze prachtige club. Wij bevaren met onze Passe-Partout (je kunt immers overal komen met je Doerak), vanuit onze ligplaats te Sneek, vooral de Friese wateren.

Lees meer

Secretaris (VACATURE)

Nieuws001

De club is op zoek naar een secretaris. Als je belangstelling hebt voor de vacature van secretaris of een algemene bestuursfunctie, laat dat dan even weten.

Lees meer

Pim Frequin

Nieuws001

Functie: Penningmeester

Als penningmeester houd ik het ledenbestand en de financiën van de Doerakclub up-to-date. Omstreeks 1 december incasseer ik de contributiebijdrage voor het komend verenigingsjaar.

Lees meer

Wim Harzing

Nieuws001

Functie: Algemeen bestuurslid

In maart 2016 heb ik te kennen gegeven iets voor de Doerakclub te willen doen. Mijn functie in het bestuur is algemeen bestuurslid. Ik fungeer als contactpersoon tussen technische commissie en de overige bestuursleden. Met onze Doerak varen mijn vrouw en ik door Nederland en België. Sinds ik gepensioneerd ben heb ik gelukkig meer tijd voor deze en vele andere leuke dingen.

Durk Tuinier

Nieuws001

Functie: 2e penningmeester

Sinds november 2017 ben ik in het bestuur gekomen om mij een klein beetje in te werken als 2e penningmeester. Ik vind het heel leuk om te doen, mede omdat ik alleen als puber heb gezeild en dan mocht ik fokkenist zijn.

Lees meer

Guus Boonstra

Nieuws001

Functie: Bestuurslid & Ledenservice

Als bestuurlid heb ik de afdeling Ledenservice onder mijn hoede. Echt een uitdaging om hier een succes van te maken. Ik zal als enthousiaste Doerakker en clublid een positieve bijdrage leveren aan “onze” afd. Ledenservice.

Lees meer

Public Relations (VACATURE)

Nieuws001

Het bestuurslid Public Relations (PR) houdt zich bezig met promoten van de Doerakclub, met sponsoring en advertenties op de website en in het clubblad.
Als je belangstelling hebt voor de vacature PR of een algemene bestuursfunctie, laat dat dan even weten.

Lees meer