Word lid

Button nieuw

DoerakSneek

Bestuur

Voorzitter

Nieuws001

Mijn naam is Jaap Boode, getrouwd met Jolande en wonende te Dronten. Sinds november 2017 ben ik voorzitter van onze prachtige club. Wij bevaren met onze Passe-Partout (je kunt immers overal komen met je Doerak), vanuit onze ligplaats te Sneek, vooral de Friese wateren.

Lees meer

Jan Voogt

Nieuws001

Functie: Secretaris

Sinds maart 2015 ben ik secretaris van de Doerakclub. Daar heb ik nu ruim de tijd voor, nu ik met pensioen ben. Het is leuk om in zo'n goed lopende club een functie in het bestuur te kunnen vervullen, al is Doerak varen natuurlijk nog veel leuker. Rond 1980 hebben we een Doerak 700 gehad en daarmee de Doerak leren kennen.

Lees meer

Pim Frequin

Nieuws001

Functie: Penningmeester

Als penningmeester houd ik het ledenbestand en de financiën van de Doerakclub up-to-date. Omstreeks 1 december incasseer ik de contributiebijdrage voor het komend verenigingsjaar. Naast deze functie ben ik een enthousiaste Doerakschipper en onderneem met mijn vrouw gedurende zomerseizoen vaartochten naar Duitsland (Berlijn) of Frankrijk (Parijs & Straatsburg)
Info:

Wim Harzing

Nieuws001

Functie: Algemeen bestuurslid

In maart 2016 heb ik te kennen gegeven iets voor de Doerakclub te willen doen. Mijn functie in het bestuur is algemeen bestuurslid. Ik fungeer als contactpersoon tussen technische commissie en de overige bestuursleden. Met onze Doerak varen mijn vrouw en ik door Nederland en België. Sinds ik gepensioneerd ben heb ik gelukkig meer tijd voor deze en vele andere leuke dingen.

Guus Boonstra

Nieuws001

Functie: Bestuurslid & Ledenservice

Als bestuurlid heb ik, samen met Leo van der Mast, de afdeling Ledenservice onder mijn hoede. Echt een uitdaging om hier een succes van te maken. Ik zal als enthousiaste Doerakker en clublid een positieve bijdrage leveren aan “onze” afd. Ledenservice. Assistentie van medeclubleden is hierbij ontzettend belangrijk en van harte welkom!
Vragen tips en bijdragen:

Meindert Vos

Nieuws001

Functie: Bestuurslid & Public Relations

Als bestuurslid en Public Relations van de Doerakclub houd ik mij naast het bestuurslid zijn, ook bezig met promoten van de Doerakclub op evenementen en sponsoring. Bij sponsoring moet u denken aan een advertentie banner op onze prachtige en druk bezochte website of een advertentie in ons fantastische clubblad. Ook contacten onderhouden met onze reeds bestaande sponsoren behoort bij deze functie.

Lees meer