Word lid

Button nieuw

Welkom bij Mijn Doerakclub

In Mijn Doerakclub vindt u informatie over de aantrekkelijke en interessante mogelijkheden van uw lidmaatschap, zoals:

* FORUM 
Een topper!! Hier kunnen leden, als zij ingelogd zijn, met andere leden onbezorgd chatten over hun hobby en technische kennis en informatie uitwisselen met schippers met jarenlange Doerakervaring.

* LEDENVOORDELEN 
Hier kunnen leden meer informatie vinden over de mogelijkheden om te profiteren van kortingen op producten of diensten.

* LEDEN VOOR LEDEN
Leden voor leden is bedoeld voor leden die op langere termijn aanbieden om iets voor andere leden te doen of kennis en ervaringen willen delen.

* LEDENSCHEPEN
De rubriek Ledenschepen is bij uitstek de plek waar we met elkaar en elkaars Doerak kunnen kennismaken.

* DOERAK DOSSIERS & DOWNLOADS
Hier vinden u een keur aan artikelen over de Doerak en Marak, zoals keuringsrapporten, vaartochten, schema’s, onderhoud, motorenhandboeken enz.

* BOUW- & MOTORNUMMERS
Een handmatig bijgehouden administratie van alle door Eista gebouwde typen Doerakken, Marakken, Hausboten, Banjers, Roggers, Krammers en Cascaruda's. Buitengewoon handig als u op zoek bent naar meer informatie over uw Doerak of als u een Doerak wilt aankopen.

* ORGANISEREN VAARTOCHT
Wilt u met samen met andere Doerakkers een tocht ondernemen, dan vindt u hier tips en trics om de vaartocht tot een succes te maken.

* DOERAKCLUB WEBWINKEL
Altijd goed om te weten hoe u snel een nieuwe clubvlag kunt bestellen of flyers kunt krijgen om Doerakkers lid te maken van de Doeraklcub.

* FOTO & VIDEO GALLERY
Hier treft u prachtige foto - & video reportages aan van binnen de Doerakclub georganiseerde activiteiten, zoals Doerakclubdagen, Vaartochten, Lustrum & Stertochten, Techniek, Workshops etc.

* WIJZIG MIJN GEGEVENS 
Hier kunt u uw Profiel-afbeelding, gebruikersnaam, wachtwoord en namen van uw overige bemanning wijzigen.