Doerakclub
 

Vaartocht crIeder vaarseizoen organiseren één of meerdere leden vaartochten voor Doerakclubleden, bijvoorbeeld een korte tocht met de Pinksterdagen of rond Hemelvaartsdag en af en toe een grotere tocht in de zomervakantie.

De Pinkstertocht en/of Hemelvaartstocht vinden in verschillende regio's van het land plaats. Tijdens de tocht vinden verschillende activiteiten plaats: gezamenlijk koffiedrinken, borrelen eten (een barbecue of in een restaurant) en natuurlijk varen.

Het varen in clubverband heeft zo zijn voordelen: er is altijd assistentie in de buurt. Ook is het mooie gelegenheid om handigheidjes van clubgenoten te leren, zeker voor beginnende Doerakvaarders. Elkaars boten bekijken is altijd leuk en interessant. 

Heb je plannen of ideeën om een vaartocht te organiseren, de club geeft financiële steun en je kunt gebruik maken van de “Richtlijnen voor het organiseren van een vaartocht”, met handige tips en trics.

Neem dan contact op met onze  secretaris , dan kunnen we een mooie planning maken en de leden met de nieuwsbrief informeren en uitnodigen om met je mee te varen.