Doerakclub
 

Doerak Speurders zijn ‘kleine en grote’ vraag-en aanbodadvertenties van ‘watersportartikelen’ op de website van de Doerakclub.

Vroeger was de uitgelezen plaats om je producten voordelig te (ver)kopen de ouderwetse marktplaats op het marktplein. Hoe sfeervol de kraampjes op zo’n marktplaats ook waren, het aanbod was natuurlijk zeer gevarieerd en niet echt watersport gerelateerd.. En verder vond je er geen gratis producten.

Dan is het toch even prettiger, leuker en voordeliger om bij de Doerak Speurders, een speciaal voor leden van de Doerakclub gemaakte ‘marktplaats’ naar koopjes te zoeken en het bezoek aan de watersportwinkel nog even uit te stellen.

Ook biedt Doerak Speurders de mogelijkheid om je Doerak (helaas) te koop aan te bieden. Ook niet-leden kunnen, na overleg met de   webmaster en tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van Doerak Speurders.

Regels voor het plaatsen van een Doerak Speurder.

Je dient een omschrijving te geven in de advertentietitel en de advertentietekst van het product dat je aanbiedt of zoekt. Foto's zijn toegestaan, 3 tot 4 foto's max., 'los' meesturen in de e-mail. Maak voor elk product een aparte advertentie.
In de advertentie moet uw e-mailadres en telefoonnummer zijn vermeld.
Per e-mail kunt je je Doerak Speurder aanbieden aan de  webmaster   
Artikel verkocht? Graag een berichtje aan de webmaster zodat je speurder kan worden verwijderd.

Voor meer informatie zie ons Advertentiebeleid