Doerakclub
 

lvoorlGelukkig heeft onze club ervaren Doerakvaarders die hun kennis en vaarervaring graag willen aanbieden aan andere leden, die minder ervaren zijn, pas een Doerak hebben aangeschaft en/of pas lid van onze club zijn geworden.
Deze ervaren Doerakschippers noemen we COACHENDE SCHIPPERS.

De coachende schipper is een ervaren collega Doerakschipper die op je verzoek een dagje of een dagdeel komt meevaren en je bijstaat met ‘tips en ‘trics’.

Wellicht wil je eens een activiteit organiseren, bv. een vaartocht, workshop of bedrijfsbezoek en wil je andere leden bij je initiatief betrekken, maak dan een programmaatje of vat je ideeën dan kort samen.

Wil je je kennis en ervaringen over een interessante technische aanpassing aan je boot met andere leden delen, dan maak je ongetwijfeld andere Doerakkers nieuwsgierig.

Neem met deze initiatieven en/of ideeën contact op met de secretaris.

Gezamenlijk maken we dan een uitnodigende en enthousiasmerende Doerakclub Nieuwsbrief die verzonden aan alle leden met de oproep om je te helpen of deel te nemen aan je initiatief.

Op deze manier kunnen LEDEN iets betekenen VOOR andere LEDEN   

Wil je eerst meer informatie, heb je andere ideeën of wil je eerst overleggen over de mogelijkheden en voorwaarden (wel Doerak of watersport gerelateerd) dan kun je altijd contact opnemen het met onze  secretaris