Word lid

Button nieuw

Leden voor leden

Nieuws001

LEDEN VOOR LEDEN is bedoeld voor leden die op langere termijn aanbieden om iets voor andere leden te doen of kennis en ervaringen willen delen.

Een voorbeeld is de groep COACHENDE SCHIPPERS.

Wit u ook eens een activiteit organiseren, bv. een vaartocht en wilt u andere Doerakleden bij uw initiatief betrekken dan kunt u de leden goed bereiken met een Doerakclub Nieuwsbrief.

Wilt u kennis en ervaringen met andere leden delen, bv. over een interessante technische aanpassing aan uw boot dan kunt u ook gebruik maken van de Doerakclub Nieuwsbrief.

UW ACTIVITEIT OF INITIATIEF MOET NATUURLIJK WEL DOERAK- OF WATERSPORT GERELATEERD ZIJN !!!

De webmaster brengt de Nieuwsbrieven uit, het is aan u om een representatieve tekst van uw activiteit te maken en contact op te nemen met de webmaster () . Gezamenlijk worden er dan een uitnodigende en enthousiasmerende Nieuwsbrief en een artikel voor de website gemaakt.

Leden die ge├»nteresseerd zijn in uw activiteit, vaartocht of kennis en ervaringen met u willen delen kunnen contact met u opnemen middels een aanmeld-, deelname-  of inschrijfformulier die op de website bij uw initiatief wordt gepubliceeerd.

Op deze manier kunnen LEDEN iets betekenen VOOR andere LEDEN !

Wilt u meer informatie of eerst overleggen over een mogelijke activiteit, dan kunt natuurlijk altijd contact opnemen het secretariaat,  

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok