Doerakclub
 

MandGreet

MG14april2019De Meet & Greet bijeenkomsten zijn mogelijkheden voor clubleden, die het leuk vinden om in een ongedwongen sfeer met andere clubleden in contact te komen. 
Er is geen programma zoals op de Doerakclubdag, de bijeenkomsten zijn informeel en vinden altijd plaats in een gezellige en sfeervolle omgeving met een (gratis) hapje en drankje èn op steeds verschillende locaties in het land.

Op deze manier kunnen we ook buiten het vaarseizoen, zo regionaal mogelijk, “bezig” zijn met onze gezamenlijke hobby, er kunnen plannen gemaakt worden voor het komende vaarseizoen, probleempjes of goede ideeën worden gedeeld en we leren elkaar weer beter kennen.

Zo zijn er Meet & Greets georganiseerd in Maasbommel, Sneek, Leiderdorp, IJmond en Giesbeek. 

Bij binnenkomst wordt er altijd gestart met een heerlijk kopje koffie met een puntje taart en natuurlijk het weerzien van gezellige Doerakkers: “hallo, leuk jullie weer te zien, hoe is het met jullie….., hoe is het met de boot......"

Indien mogelijk draait er op de achtergrond op een scherm een film of foto-diashow over een voor en door de leden georganiseerde activiteit. Zo keken we in Leiderdorp en Sneek terug op het Lustrum 2018 en in IJmond op de Snikkeweek-tocht.

Als je bv. lid bent van een watersportvereniging met een voor deze bijeenkomst geschikte clubruimte of je weet een andere geschikte locatie bij je in de 'omgeving of regio', neem dan contact op met onze secretaris
Als hulpmiddel kun je kijken in de ledenlijst of er leden in je regio wonen en die je kunt vragen om mee te helpen.

 

Dan kan er weer een gezellige Meet & Greet worden georganiseerd.